Espoossa pyörii hämmentävä öinen livestriimi, jolle nauravat tuhannet – miten Ylilauta liittyy siihen?

Como otti selvää oudosta ilmiöstä.

11.10.2023

Comon toimittaja otti selvää oudosta ja hieman kyseenalaisestakin ilmiöstä, joka liittyy espoolaisen ravintolan piha-alueeseen.

Kyseessä on erään kahvila-ravintolan parkkipaikka. Ravintola ei liity tapahtumiin mitenkään.

Kyseinen alue on videokameravalvottu. Kamera lähettää pihalta livestriimiä netissä yötä päivää. Kameran livemateriaalia voi seurata esimerkiksi Youtubesta kirjoittamalla tietyn hakusanan nettiin. Lähetyksen ohessa voi myös keskustella livechatissa.

Tähän asti kuulostaa aivan normaalilta. Mutta ei olekaan.

Livechatista käy pian ilmi, että lähetystä seuraa (toimittajan käydessä katsomassa lähetystä) yli 150 ihmistä. Kello on yli puolen yön ja alueella haahuilee mies, jolle ilmeisesti annetaan jonkun toimesta ohjeita. Hän selailee puhelintaan. Sitten hän kurkistelee hiekoituslaatikkoon ja kävelee hölmistyneenä ympärilleen katsellen.

Toimittajalle selviää kysymällä mistä on kyse. Kyseinen henkilö on houkuteltu jossain chatissa tai muilla  keinoin paikalle ja häntä juoksutetaan turhaan.

-Me kusetetaan vaikkapa diilereitä ja kutsutaan niitä tänne paikalle, eräs vinkkaa. -Hauska seurata kamerasta kun ne turhaan täällä pyörii.

Toinen kertoo kirjoittaneensa erääseen gay-chatiin paikan osoitteen. Hän houkuttelee paikalle seksiseurasta innostunutta.

-Tule tänne jäätelökioskin taakse harrastamaan suuseksiä, henkilö on antanut ohjeeksi.

Sitten nauretaan, kun ihmiset pyörivät turhaan ympyrää tässä tosielämän realityssä.

Ylilauta-palvelussa on lukuisia keskustelulankoja aiheesta. Selviää, että paikalle on kutsuttu joskus myös ruokalähettejä turhaan. Ja taas nauretaan.

Jotkut puhuvat n**kerinkusetuslangasta. Ylilaudalla on jopa ”parhaita paloja” kyseisestä striimistä.

-Kettuja täällä vain bongaillaan, kuuluu erään keskustelijan ”virallisempi” selitys asiaan.

-Todistamme paranormaaleja ilmiöitä, jatkaa toinen.

-Ei täällä oo mitään kummallista nähtävää, kunhan vaan suojellaan meidän suosikkiravintolaamme.

Taas nauretaan yhdessä.

-Mitäs läksi. Seuraava bussi lähtee 04.47, keskustelija huudahtaa, kun muuan huppupäinen mies pyörii syrjäisellä parkkipaikalla hoomoilasena.

-Huutista!

-Vilkuta nyt nisti kameralle, päättää joku.

Eilen iltayöstä toimittaja yritti etsiä kameralähetystä uudelleen siinä onnistumatta. Videostriimi on ainakin toistaiseksi näemmä muutettu yksityiseksi. Ehkä hyvä niin.

 

 

Lisää luettavaa