Ex-mies lähetti laskun naiselleen hivenen erikoisesta syystä

Facebookin viihderyhmässä väki on kertonut noloja ja hurjiakin tarinoita existään.

25.03.2018

Kun ero tulee, se saattaa saada exän käyttäytymään hassusti, epätoivoisesti tai muuten vain itsekkäästi. Facebook-ryhmässä on nyt ruodittu aihetta.

Muuan kertoo, että kun hän julkaisi Facebookissa olevansa parisuhteessa, hänen exänsä yllättäen rakastuikin palavasti heti uuteen naiseen ja alkoi hehkuttaa sitä joka paikassa.

Erään naisen exä taas pisti siipalleen parisuhteen lopussa omatekoisen laskun, jolla vaati hampaittensa korjauttamista. Kyllä! Naisen karkinsyöminen oli kuulemma tuhonnut hänenkin hampaansa, koska nainen oli opettanut hänet syömään karkkia. Nainen ihmettelee, ettei hänellä ole reiän reikää itsellään.

Eräs kertoo kamalan tarinan, rahat ovat vuosien mennen valuneet juristeille. Eksä muutti uuden miehensä kanssa kaupungista ja vei lapset mukanaan.

-Vuosia olen nyt saanut tapella oikeudessa tapaamisista ja nyt vielä tätä miestä vastaan joka hakee jotain oheishuoltajuutta lapsiini. En enää ihmettele näitä traagisia eroja jotka päätyvät henkirikokseen! mies kirjoittaa pahaenteisesti.

Muuatta miestä ex on ampunut jalkaan. Luoti on siellä vieläkin. Väkivalta kuuluu muutoinkin kuvaan mukaan, jollei muutoin niin uhkauksina. Eräs mies on uhannut maksaa siitä, että ex-naisensa uusi mies piestäisiin.

Lisää luettavaa