Facebook poisti suomalaismallin viestin rasistisena

Australiassa nykyisin asuva glamour- ja tatuointimalli Sini Ariell voivottelee tuoreimmassa blogipostauksessaan Facebookin poistaneen hänen naisia tsemppaavan viestinsä rasistisena.

-Tässä kyseisessä postauksessa ei ollut mitään rasistista. Pahoittelin että maahamme on päästetty paperittomia rikollisia ja raiskareita/kiihkoilijoita. En puhunut sanallakaan roduista, uskonnosta, tai siitä etteikö aidot turvapaikkaa hakevat henkilöt olisi tervetulleita maahamme turvaan, hän kirjoittaa.

Hän ihmettelee, etteikö asioista enää voi lausua mitään olematta rasisti:

-En todellakaan käsitä, miten sairaaksi tämä koko kuvio vielä kehittyy.

Näin Sini viestii:

-Haluan lähettää suuret suruvalittelut näille raiskatuille naisille, sydämeni pohjasta. Olen pahoillani, että maamme poliitikot ovat valinnoillaan edesauttaneet näiden raiskareiden/paperittomien ja rikollisten miesten maahamme tulossa. Olen pahoillani siitä että maassamme ette ole turvassa enää. Olen pahoillani, että oman maamme asiat ovat menneet tähän pisteeseen jossa oma kansamme ja eritoten sen naiset eivät enää ole turvassa. Äänestimme tietyt tyypit eduskuntaan ajamaan maamme asioita, pitämään meidän asioista huolta, ylläpitämään oikeudenmukaisuutta. Täytynee myöntää, että olo on vähintään petetty, loukattu ja tyrmistynyt.

Lue koko blogi täältä

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut