Facebookin suosikkiryhmässä räjähti: ”Pakko ottaa seurantaan suruketju”

26.11.2016

Suomessa on lukuisia kissa-aiheisia Facebook-ryhmiä, joista Kissaihmiset on yksi suurimmista yli 15 000 jäsenellään. Nyt ryhmässä vaaditaan surijan kunnioittamista. Ylläpito ilmoittaa: Varoitus! Nyt kannattaa lukea ja kuitata jotenkin nähdyksi.

Jokin aika sitten uutisoitiin kissaryhmissä tapahtuvista kahakoista, joita ei-kissanomistajat varsinkin ihmettelivät tyyliin: kuinka näin herttaisissa ryhmissäkin voi olla eripuraa ja epäsopua.

Kissaihmiset-suosikkiryhmän äänitorvi kurmuuttaa nyt Facessa jäseniä:

Ylläpito on päättänyt kokouksessaan poistaa ryhmästä kaikki sellaiset henkilöt varoittamatta jotka eivät osaa kunnioittaa lemmikkiensä menettäneitä surijoita! On aivan käsittämätöntä, että aikuiset ihmiset alkavat arvostelemaan surijaa ja lisäämään hänen tuskaansa haukkumisella ja arvostelemisella. Tällainen kirjoittelu osoittaa pelkästään henkilön oman tyhmyyden ja kyvyttömyyden empatiaan. Käsittämätöntä on myös, että ylläpidon on pakko ottaa seurantaan suruketju ajattelemattomien aikuisten takia ja olla valmiina torumaan kun pahasia kakaroita. Suru on suru eikä sitä tässä ryhmässä arvoteta mitenkään! Kaikelle on paikkansa ja aikansa, suruketju ei ole paikka miettiä kuka on suruunsa oikeutetumpi, se ei ole paikka puhua kissoja kohtaavista vaaroista eikä mistään laista. Olkaa hiljaa jos empatiaa ei löydy, sitä ei tarvitse itseään nolaamalla tulla suruketjuun ilmottamaan!

Tähän ei ole varmaan lisäämistä?

 

Lisää luettavaa