FB-ryhmä yksinäisille – jo 14 000 jäsentä

Hieno Facebook-ryhmä hienolla ajatuksella. Ja kasvanut jo aika isoksi.

11.03.2018

Como esittelee silloin tällöin Facebook-ryhmiä, isoja ja pieniä, ja nyt on vuorossa Yksinäiset yhteen -niminen ryhmä.

Siitä on tullut jo melkoisen kokoinen. Siinä on yli 14 000 jäsentä. Mitä tämä kertoo suomalaisista? Olemme yksinäisiä ihmisiä, ainakin sitä.

Ajatus kulminoituu ryhmän nimessä. Yksinäiset on tarkoitus saattaa yhteen. Jos ei fyysisesti niin ainakin henkisesti ryhmän muodossa.

Yksinäiset yhteen -ryhmään ovat tervetulleita kaikki, jotka etsivät itselleen uusia YSTÄVIÄ ja jotka ovat kyllästyneitä yksinäisyyteen. Tämä ryhmä EI kuitenkaan ole seurustelukumppanin tai muun kuin ystävähakua varten. Muistathan tämän kirjoittaessasi julkaisuja, ryhmän säännöissä todetaan.

-Yksinäisyys on tunne, jota ei mitata Facebook-kavereiden määrällä tai perheesi koon mukaan. Ryhmä toimii positiivisessa hengessä, joten ilkeilyt ja muiden arvostelu jätetään pois. Ryhmässä on myös herkkiä ihmisiä joten ottakaa tämä huomioon kommentoidessanne julkaisuja, kaikki eivät siis välttämättä ymmärrä raskaita/piilovitsejäsi. Täällä ei myöskään ketään tuomita ulkonäön perusteella ja siksi selfiet, joissa pyydetään arvostelemaan omaa ulkonäköä ovat kielletty. Turha ”läähättäminen” tai flirttailu muiden kuviin myös kielletty, säännöt kieltävät.

Lisää luettavaa