Hän on Instagramin seuratuin suomalainen 3,5 miljoonalla seuraajalla – superyllätys!

Kaunista musaa!

10.11.2022

Joalin palasi hetki sitten kahden viikon promokiertueeltaan Meksikosta ja Brasiliasta ja julkaisee huomenna I’m The One -debyytti-Eep:nsä.

Ep sisältää tänä vuonna tiiviiseen tahtiin julkaistut kappaleet Angelito, Así Asi, Toxíco sekä uuden ep:n nimeä kantava I’m The One -kappaleen.

Joalin on levystä innoissaan.

I’m The One on mun ensimmäinen chapter Joalin -artistina. Sen sisältämällä neljällä kappaleella on kaikilla tosi tärkeä paikka mun sydämessä. Viimeisellä, ep:n täydentävällä I’m The One -kappaleella kuullaan tällä kertaa enemmän englantia kuin espanjaa. Siihen ei oo mitään spesiaalia syytä – musta vaan tuntui siltä että näin on hyvä. Paljon tunteita tällä levyllä”, Joalin kertoo debuutistaan.

21-vuotias laulaja, tanssija ja sosiaalisen median vaikuttaja Joalin on tunnettu maailmalla Now United -yhtyeen jäsenenä, jonka on perustanut Spice Girls -managerinakin toiminut Simon Fuller. Joalin on Instagramin seuratuin suomalainen 3,5 miljoonalla seuraajalla.

Joalin on syntynyt Suomessa, mutta asunut suuren osan elämästään Espanjassa sekä Meksikossa, jonka vuoksi hänen musiikissaan sekoittuvatkin vivahteet Pohjoismaista sekä Latinalaisesta Amerikasta.

Lisää luettavaa