Henna Kalinaisella kovat kivut – pelkää jatkotutkimuksia ja kiroaa: ”Lääkäri työnsi sormen peppuun”

25.02.2015

Tosi-tv-veteraani Henna Kalinainen on pahojen kipujen riivaama. Vatsaongelmat, pahoinvointi ja epämiellyttävät tuntemukset ovat olleet aiemminkin vaivana, ja nyt taas.

-En jaksa enää tätä kun vähintään kerran vuodessa puhkeaa kauheet oksentelut kuukausiksi ja sanonko mitkä ja nytkin mahaan sattuu niin että tuntuu että järki lähtee välillä. Närästystä on joka päivä ja nyt tunnen koko mun vatsanseudun johon koskee ja oksennusrefleksi on tuloillaan kokoajan, Henna avautuu sosiaalisessa mediassa.

Hän kuvaa, että parin viikon ajan on tuntunut siltä kuin kantaisi kiviä mukanaan. Jokainen aamu on helvettiä.

Tänään pyöräilin kauppaan ja koska hengästyin alkoi järkyttävä kolotus.

Lukemattomat naamakirjaystävät yrittävät auttaa Hennaa diagnoosin kanssa. Nainen on käynyt jo lääkärissäkin, useasti, mutta pelkää jatkotutkimuksia.

-Mitään ei löydy.. Sormi perseeseen tutkimus riitti mulle.. (…) se tapaaminen sen lääkärin kaa oli ni kammottava…se pyllytarkistus yms…oli nii kylmä akka joka ei mitenkää rauhotellu ku olin muutenki peloissaan…(…)

Henna pelkää tähystystutkimusta, joka lienee kummastakin päästä tehtynä seuraava tärkein tutkimuskohde. Henna korostaa, että laktoosivaivasta ei ole kyse eikä hän ole raskaana.

Lisää luettavaa