Henna Kalinaiselta uskomattoman rohkea tilitys: Noloimmat tekoni, katumuslista!

Henna Kalinainen bloggaa aroista aiheista.

Henna Kalinainen on kirjoittanut postauksen blogiinsa pitkästä aikaa. Tällä kertaa hän tekee listaa noloista jutuistaan elämässä.

Homma on otsikoitu nimellä Katumuslista.

-Ensin oli tärkeintä olla vain esillä. Olin nuori ja minua oltiin kiusattu koko ikäni. Koin saavani koston kun olin nätti ja pääsin esille lehtiin ja mallikuvauksiin. Sitten kuvioihin tuli Mikael Forssell ja Big Brother. Rahaa alkoi tulla useita tonneja kerralla tekemättä mitään (lehtihaastattelut). Se houkutti. Olinhan vasta täysikäinen. Sitten soppa oli valmis. Olin valmis myymään mitä noloimpiakin juttuja julkisuuteen helpon rahan takia! Jälkeenpäin kaduttaa, sillä ne tulevat  vaikuttamaan koko loppuelämääni ja häiritsemään esimerkiksi työkuvioita ja sitä, että minut voitaisiin ottaa vakavasti. Ja vaikka itse haluaisin muuttua ja uuden mahdollisuuden, se on hankalaa menneisyyteni takia!

Henna kertaa alastonkuvajuttunsa, rahasekoilunsa, kännitappelunsa ja muutkin noloudet blogissaan. Nyt kyllä täytyy sanoa, että Kalinainen on iän myötä viisastunut – ja tämä bloggaus PITÄÄ LUKEA!

TÄÄLLÄ

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut