Hotelliasukas sai hyvityksen epätavallisesta syystä – kiroileva siivooja Keski-Suomessa!

Suomalaishotelli päätyi antamaan hyvityksen asiakkaalleen erikoisesta syystä. Hotellisiivooja nimittäin kiroili kuuluvasti käytävällä ja asiakas oli juuri puhumassa tärkeää liikepuhelua omassa huoneessaan. Oven takaa mekastus kuului luuriin täysin selvästi.

Tapaus sattui joitakin aikoja sitten Keski-Suomessa. Asiasta kertoi Comolle asiakas.

-Olin liikematkalla ja asuin hotellissa useamman päivän. Siinä puolenpäivän jälkeen kuulin, että siivoojat tulivat kerrokseen. Minulla oli meneillään tärkeä neuvottelu puhelimessa ja siirryin työpöytäni äärestä eteiseen salkulleni hakemaan jotain paperia, miesasiakas muistelee.

-Siinä samassa oven takaa käytävältä kuului kirkkaasti ja soivasti ”vittu!” Siivooja vähän päästeli paineitaan toiselle siivoojalle. Liekö hän luullut, että huoneista oli jo poistuttu, sitä en tiedä, mutta minä asuin siis useamman yön.

-Tilanne oli todella nolo, sillä olin puhelimessa uudisasiakkaan kanssa. Puna poskilla änkytin, että tämä ei nyt kuulu meiltä kotoa, vaan olen hotellissa…se on siivooja. En nyt tiedä sitten uskoiko asiakas tätä.

Mies kertoo hotellin hoitaneen erikoisen asian hienotunteisesti. Hän sai korvaavan yöpymisen, eikä hänellä ole pahoja muistoja muutoin mukavasta paikasta.

-Harvinainen tapaus kuitenkin…ja herättää jo tänä päivänä vähän huvitustakin.

Aiheet: