Huutokauppakeisari jää kakkoseksi! Tämä 17-vuotias poika hankki itselleen Porchen – käyttämättä yhtään rahaa

27.06.2016

17-vuotias, kalifornialainen Steven Ortiz sai muutama vuosi sitten itselleen käytetyn kännykän kaveriltaan.

Ortiz vaihtoi puhelimensa piirun verran parempaan Craigslist-sivustolla. Tuon puhelimen hän vaihtoi sitten iPod Touchiin.

Tästä eteenpäin Ortiz eteni määrätietoisesti parempiin tavaroihin. iPod Touchinsa hän vaihtoi maastopyörään. Hän vaihteli maastopyöriä tasaisin väliajoin aina hieman parempaan. Lopulta hän sai itselleen niin hyvän maastopyörän, että sai vaihdettua sen MacBook Prohon.

Nyt Ortiz alkoi päästä vasta vauhtiin.

Macbook Pronsa hän vaihtoi Toyota 4Runneriin, minkä hän vaihtoi vuorostaan moottorilla toimivaan golfkärryyn. Tuolloin Ortiz oli vasta 15-vuotias, joten hän ei olisi Toyotallaan saanut ajaakaan.

Golfkärrynsä Ortiz vaihtoi dirtbike-moottoripyörään. Dirtbiken hän vaihtoi katumoottoripyörään. Katomoottoripyöränsä hän vaihtoi autoon, ja hän hankki itselleen vaihtopörssissä tasaisin väliajoin paremman auton.

Lopulta Ortizilla oli hallussaan vuoden 1975 Ford Bronco – ja viimein hän oli tarpeeksi vanha ajamaan autoa. Koska Ortiz oli aina halunnut ajaa Porchella, hän vaihtoi Frod Bronconsa hieman halvempaan autoon – eli tietenkin Porscheen.

Ruokahalu on kasvanut hänellä syödessä, ja nyt Ortiz on kertonut, että aikoo seuraavaksi hankkia itselleen klassisen Cadillac Escaladen.

Tämän kaiken Ortiz siis teki ilman rahaa, ainoastaan tavaroita toisten Craiglist-käyttäjien kanssa vaihdellen.

Nostamme hattua projektille!

Lisää luettavaa