Hyvinkään sankaripoliisi Heidi Foxellin ulkomaanmatkalla ällistyttäviä käänteitä – video

Upeaa, Heidi!

02.12.2023

Hyvinkään ammuskelussa vuosikymmen sitten vakavasti loukkaantunut Heidi Foxell on jatkanut sitkeästi kuntouttamistaan. Nyt hän puolisoineen on lomaillut Teneriffalla, ja matkalla on voinut huomata selkeän muutoksen.

-Meidän ulkomaanreissut ja varsinkin siellä tehdyt päiväaktiviteetit ovat olleet aikaisemmin paljon siitä kiinni mitkä kohteet soveltuvat mulle. Jos Noora ei ole pystynyt kantamaan mua reppuselässä tai kukaan ei ole halunnut / voinut auttaa, niin aktiviteetit on jätetty tekemättä. Sopivien retkien ja kohteiden löytäminen on vaatinut etukäteistiedusteluja ja Google surffausta, ja joskus meidän buukkaamia retkiä on peruttu ”sääoloihin” vedoten sen jälkeen kun olen erikseen ilmoittanut, että osallistun pyörätuolilla, Heidi alustaa somessa.

-Nyt on kuitenkin tapahtunut selkeä muutos! Vielä Mauritiuksella maaliskuussa 2023 retkelle lähtö vaati varmistuksen, että esimerkiksi katamaraaniveneisiin pääsee tuolilla. Tällä kertaa ei tarvinnut huolehtia siitä, sillä kiipesin itse jokaiseen veneeseen portaita, kävelin tuettuna kannella, jopa pienet rampit veneeseen uskalsin kävellä kun sain tukea. Iso juttu oli myös päästä itse kiipeämään lentokoneeseen ja siirtymään koneen vessaan ensimmäistä kertaa 12 vuoteen, Heidi viestittää onnellisena.

Hän toteaa, ettei olisi koskaan osannut kuvitella, että tämä olisi enää mahdollista.

-Tämä alle vuodessa tapahtunut muutos on aivan uskomatonta. Olen niin onnellinen ja haltioissani, ettei meidän tarvi ajatella enää jokaisen varatun reissun kohdalla, että auttaako joku mua, vaan pääsen itse omin jaloin.

-Tää on jo mulle voitto, mutta en tyydy tähän: jatkan kuntoutusta niin kauan, että hiekkarantakävelyt vesirajassa onnistuu koska se on vielä toteutumaton unelma, Heidi suunnittelee.

Katso edistymistä alta videolta:

Lisää luettavaa