Ihmiset hytisivät kylmässä ja odottivat Saara Aaltoa tunnin – moni närkästyi: Tässä tulee syy!

05.12.2016

Saara Aalto esiintyi tänään Helsingin Senaatintorilla valtaisalle yleisömassalle. Saaran piti nousta lavalle kello 19.00 esiintyen puoli tuntia, mutta hän alkoi laulaa vasta noin kello 20.00. Esimerkiksi Ilta-Sanomat lähetti verkkosivuillaan ohjelmaa tilaisuudesta jo 18.30 alkaen. Tyhjiä kirkon portaita ja kansanjoukkoja näytettiin siis milteipä turhaan puolentoista tunnin ajan.

Paikalla olleiden joukosta ja somesta on jo kiirinyt närkästyneitä kommentteja ihmisten seisottamisesta kylmässä ja huonosti järjestetystä livetapahtumasta.

Hetkinen, hetkinen! Nyt tulee totuus! Tämä kyllä mainittiin paikan päällä, mutta sitä olisi voinut ehkä korostaa suomalaisille mielensäpahoittajille useammankin kerran.

Eihän kyse mistään suoranaisesta konserttispektaakkelista ollut! Saara sai tietää vasta eilen, että lentää Helsinkiin kuvaamaan X Factorin konseptille tyypillistä finalistien kotiinpaluukeikkaa.

Näinpä ollen Senaatintorilla ja sen lähettyvillä tehtiin runsaasti kuvauksia ja uusintaottoja brittiohjelmaa varten. Saaraa kuvattiin muiden muassa joulupukin ja yleisön kanssa. Luonnollisesti suuri yleisö sai odottaa Saaraa lavalle. Tärkeintähän oli kuitenkin brittiohjelman tekeminen ja kuvaaminen.

Lisää luettavaa