Ilmoitus: Vauvan kuljetukseen tarkoitettu potkulauta – ja muita epätoivoisia yrityksiä helpottaa lastenhoitoa

Ilmoitus: Lastenhoito on toisinaan yllättävän uuvuttavaa, ja netistä löytyykin toinen toistaan hulvattomampia keinoja lastenhoitourakan helpottamiseksi.

30.08.2017

Eräs tällainen keksintö on potkulauta, jossa vauva kulkee mukana turvakaukalossa. Matkantekoa katsellessa tulee mieleen, että kuinkahan turvallista kyyti on vauvalle – tai edes väsyneelle äidille, joka yrittää kurvata potkulaudallaan nopeasti paikasta A paikkaan B. Kenties vauva nukkuu kotona huonosti ja epätoivoinen äiti yrittää sitä nukuttaa potkulaudan kyydissä raittiissa ilmassa päästen samalla itsekin ihmisten ilmoille. Väsyneenä monen vanhemman arvostelukyky helposti pettää ja saattaa tulla tehneeksi esimerkin kaltaisia varomattomia valintoja.

Onko lastenhoidon kuitenkaan pakko olla niin uuvuttavaa, että vanhempi turvautuu sen järjestämiseksi epätoivoisiinkin keinoihin? Ei välttämättä, sillä hyvä lastenhoitaja löytyy helposti vaikkapa Babysitter.fi-palvelun kautta. Hyvä lastenhoitaja helpottaa merkittävällä tavalla lastenhoitourakkaa, eikä vanhempien tarvitse turvautua vauvankuljetuspotkulaudan kaltaisiin ratkaisuihin.

(Yhteistyössä Babysitter.fi-palvelun kanssa)

Lisää luettavaa