Jacksonien sukuriidan uusin käänne: Murhapelko!

Tähän mennessä tapahtunut: Katherine Jackson, Michaelin äiti, joka on edesmenneen staran lasten huoltaja, katosi. Michaelin pesänhoitajat huolestuivat ja vaativat huoltajuuteen muutoksia. Nyt huoltajuus on väliaikaisesti Michaelin Tito-veljen pojalla, Tito Juniorilla.

Julkisuuteen levisi myös hiljattain outo video, jossa Janet Jackson yritti saada haltuunsa Paris Jacksonin kännykkää. Hän myös läimäisi Michaelin lasta. Ilmeisesti Janetia on ärsyttänyt Parisin tapa päivittää asioista tuoreeltaan Twitteriin kännykällään.

Jacksonin suvun on kerrottu kuumeisesti haluavan osansa Michaelin perinnöstä. Nyt yksi haluajista, Michaelin veli Randy Jackson, on avannut uuden tulen pyssynsuuhun. Hän on kertonut pelkäävänsä Jacksonin pesänhoitajien yrittävän riistää hänen äitinsä Katherinen hengen.

Jackson lisää, että asiamiehet yrittävät kaikin tavoin pitää heidän äitinsä erossa perheestään, niin kuin he tekivät Michaelin jo eläessä. Randy väittää, että pesänhoitajat ovat valmiita tekemään mitä tahansa säilyttääkseen hallintaoikeuden Michael Jacksonin perintöön. Popin kuningas jätti koko omaisuutensa kolmelle lapselleen.