Janita Lukkarisen maksullinen Instagram-tili ongelmissa – nyt puhuu Janita

Syöpää sairastavan Janita Lukkarisen yksityiseksi ja maksulliseksi tarkoittama Instagram-tili kärsii Janitan mukaan teknisistä ongelmista.

06.02.2020

Janita Lukkarisella on julkisessa Instagramissa hämmentävät yli 71 000 seuraajaa, tili löytyy täältä. Joitakin aikoja sitten Janita perusti Instagramiin myös maksullisen privaattitilin tarkoituksenaan pyhittää se rauhallisempaan keskusteluun ilman trolleja ja häiriköitä. Tämä tili löytyy täältä.

Tili kohtasi ongelmia, kun sitä hoitanut henkilö väistyi äkisti pois tehtävästään ja homma jäi saattohoidossa olevan Janitan vastuulle. Monet surkuttelivat, että vaikka he olivat maksaneet sisäänpääsystä rahaa (aiemmin kaksi euroa, sittemmin uusi hinta oli viisi euroa), niin he eivät olleet päässeet käyttämään tiliä. Moni oli myös poistettu mielestään aiheettomasti tilin seuraajista.

Janita on luvannut hoitaa asiaa, mutta nyt hän myöntää että tilillä näyttäisi olevan myös teknisiä ongelmia.

-Se flippaa jotenkin se sisäänpääsyjuttu mikä ikinä onkaan, se ei löydä ketään, Janita toteaa Instagram-stories -osiossa tarkoittaen tiettävästi, että maksullisten jäsenten kontrollissa on ongelmia.

Janitalla on yksityisellä tilillä yli 2300 seuraajaa, joten hän on kerännyt sillä vähintään 4000 euroa, mutta hinnannousun jälkeen paljon enemmänkin. Kriitikot ovat arvostelleet, ettei Janitalla ole keräämiseen rahankeräyslupaa. Viime kuussa Janita perusti kuitenkin Janita’s Cancer Foundation Ry:n, joka löytyy yhdistysrekisteristä.

Janitan yksityisellä ja maksullisella Insta-tilillä on vain 13 julkaisua, kun julkisella niitä on kolmatta sataa.

Lisää luettavaa