Jannea invapaikalle pysäköijät ketuttavat niin että hän päätti toimia

Facebookin vanhempainryhmässä Janne kertoi tekevänsä valistustyötä.

Janne itse ei ole invapaikkaa tarvitseva henkilö. Hänen isänsä kuitenkin tarvitsee paikan läheltä kauppaliikkeiden sisäänkäyntiä.

Monta kertaa on käynyt niin että Jannen isä ei saa paikkaa läheltä, koska se on jonkun ”tervejalkaisen” käytössä.

Tämä Jannea ketuttaa. Hän kertoo Face-ryhmässä ryhtyneensä ”laputtamaan” invapaikoille ilman asianmukaisia tunnuksia pysäköiviä autoja.

-Ihan hyvällä, en vittuillen. Harmittaa vaan isänikin puolesta. Läheisellä Citymarketilla jos näen omalla kauppareissullani invapaikalla tunnuksettoman auton, laitan siihen monisteen, joita mulla on autossa valmiina. Siinä kerron, että tämä invapaikka on oikeasti tarkoitettu ihmisille, jotka eivät voi kävellä pitkiä matkoja tavaroiden kanssa.

Lapussa lukee muun muassa:

-Isälläni on vaikea tilanne. Hän voi häthätää käydä kaupassa, ja jalkoihin koskee jo se kävely siellä. Kun hänellä on kantamukset, häntä särkee vielä enemmän. Jos hän joutuu kävelemään kantamusten kanssa (tai ylipäänsä kävelemään) kamalan pitkiä matkoja parkkipaikalla, niin se sattuu ja koko ilta voi olla pilalla särkyjen takia. Jätä siis tämä parkkiruutu vapaaksi isälleni tai jollekin hänenkaltaiselleen. Kiitos, helpotat elämää. Hyvää jatkoa!

Janne kertoo että laputus on toiminut.

-Entistä vähemmän näen näitä väärin parkkeerattuja autoa.

(Janne poisti päivityksensä kun keskustelu ryhmässä kävi vilkkaammaksi, eikä hän halua itselleen huomiota. Sovimme kuitenkin Jannen kanssa, että voimme kirjoittaa asiasta Comoon ryhmän nimeä tarkemmin mainitsematta, sekä Jannen itsensä luonnollisesti.)

Aiheet: