Janni Hussilta avoin tilitys ja harvinainen kuva: ”Mulla ei oo housuja jalassa”

Janni Hussi kirjoittaa väsyneestä olotilastaan. Hän on julkaissut kuvan, jollaista emme ole tottuneet hänestä näkemään.

Mitä! Aina ihana ja hymyäväinen Janni Hussi möksöttää lähikuvassa. Tämäpä erikoista. Janni lienee erikoisen väsynyt. Kämppä on kuulemma sotkuinen, eikä hän taida jaksaa lähteä edes treenaamaan.

Kuvassa Jannilla ei kuulemma ole edes housuja. Hän heittää ne ensimmäiseksi kotiin tultuaan.

Näin Janni kirjoittaa:

-Yritin ottaa kivan selfien, mut totesin etten sittenkään jaksa. Väsyttää niin paljon et vois melkein painella nukkumaan, onhan kello jo 18:55. Sit söin äsken paketillisen riisikakkuja, 2 leipää ja juustopaketin (oli vähän muovisen makunen), melkein puol kiloa jogurttia, mysliä ja lakuja, koska en jaksanu tehdä ruokaa ja oli kauhee nälkä ku pääsin duunista. Nyt oon niin täynnä et pyörin eteenpäin. Kämppä on ku pommin jäliltä, mut en jaksa tehdä sillekään mitään. Rajasin tän kuvan vaan niin että kaikki mun kalsarit ei näy taka-alalla pyykkitelineessä. Nyt tässä mietin että lähteäkö vai ollako lähtemättä kevyelle hikoilulle. Yleensä siitä tulee kyllä paras olo ikinä, mut en tiedä väsyttääkö liikaa.

-Ja ainiin, mul ei oo housuja jalassa, koska eka asia mitä teen työpäivän jälkeen, on että otan ne pois. Tää olis siis voinu olla täydellinen some-illuusiokuva, jos olisin vaan jaksanu hymyillä ja kirjoittaa vähän toisenlaisen kuvatekstin. Mut whattö hek, tää on sitä riil laif shittii!

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut