Jasmiinan mies pyysi reissussa ollutta naistaan kääntämään kameraa, jotta voitaisiin nähdä onko hänellä huoneessa vieraita miehiä…

Kuvituskuva

Sitten sattuikin jotain mielenkiintoista.

Jasmiina kertoo somessa, että mies tosiaan pyysi häntä leikkimielisesti kääntämään kameraa nähdäkseen oliko naisen huoneessa ketään.

Jasmiina parkaisi ”eiiii” ja sammutti hätääntyneenä kameran.

Kolme minuuttia kului ja hän palasi linjoille. Syynä hätääntymiseen oli, että Jasmiina oli huomannut, että terassilla oleva tuhkakuppi loimotti ilmiliekeissä.

Jasmiina kertoo somepäivityksessään, että selitys meni läpi ja häntä uskottiin. Ilmeisesti se oli vielä tosikin – se selitys. Vai oliko?

-Läpi meni ja saan mennä kotiin takaisin, Jasmiina kertoo Feissarimokat.comiin asti päätyneessä päivityksessään.

Se on herätellyt ihmisiä monenlaiseen kommentointiin.

Ihmisluonto on sellainen, että yleensä se uskoo kaikesta pahinta. Niin nytkin. Tällaisia kommentteja Jasmiinan edesottamukset aiheuttivat:

-Miksi ei kuulosta yhtään leikkimieliseltä pyytää vaimoaan kuvaamaan huonetta jotta mies voi varmistua ettei siellä ole muita…

-Tuo on sairaalloista mustasukkaisuutta, jota kenenkään ei tarvitse hyväksyä tai koettaa maalailla huumoriksi, ja sen jälkeen vielä asiaa varmistellakseen jakaa someen. ”Kato nyt, näin hauska juttu, ei oikeesti ollut ketään, siksi ihan hassun hauskan jutun jaoin Strömsseihinkin.”

-Jos tuhkakuppi olisi oikeasti ollut liekeissä, olisiko puhelu täytynyt katkaista. Itse olisin laskenut/heittänyt puhelimen kädestäni ja sammuttanut palon. Se, että tuollaisessa ”hätätilanteessa” ehtii sulkea puhelun herättää kyllä epäilyksiä.

Aiheet: