Jasmin Mäntylä: Maitojunalla takaisin Suomeen?

Selfie

Jasmin Mäntylä puolustaa Sara Forsbergia, joka muutti Yhdysvalloista takaisin Suomeen.

Laulaja Sara Forsberg palasi ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen Suomeen – kuten Jasmin Mäntyläkin aikanaan. Jasmin tunnistaa tätä seuranneesta ilmiöstä myös oman kohtalonsa. Maitojunapuheet.

-Olen asunut ja työskennellyt Kreikassa, asunut muutaman vuoden Englannissa ja asunut joitain kuukausia (parin eri vuoden ajan) silloisen miesystäväni luona Australiassa. Ja joka ikinen kerta, kun olen tullut takaisin kotimaahani, olen saanut kommentteja mm. blogeihini siitä, kuinka olen ”tullut maitojunalla ” takaisin Suomeen. Siis mitä? Koti on aina koti ja sinne on aina hyvä palata, Jassu tomuttaa ja jatkaa:

-Ei Suomesta toiseen maahan muutto tarkoita sitä, ettei voi tai halua tulla takaisin. Sen sijaan voi olla hyvinkin mukavaa viettää aikaa jossain muualla hetkisen ja sitten palata kotiin. Siinä ei ole mielestäni mitään outoa, vaan enemmänkin se on muihin maihin, paikkoihin, kulttuureihin ja uusiin asioihin tutustumista. Sitten voit tulla takaisin kotiin monta kokemusta rikkaampana ja erilaisia asioita oppineena. Se on elämän rikkautta.

Lue blogia tästä

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut