Juuri ravintolabusinekseen lähtenyt Jethro Rostedt muistetaan vuoden 2009 Diilistä – selvitimme hänen nykyiset miljoonahanansa!

Jethro ”Jeti” Rostedt oli ollut tunnettu Turussa jo ennen vuotta 2009, mutta koko Suomi oppi tuntemaan hänet tuona vuonna Diili-ohjelman velmuna kauppamiehenä. Miten Jetillä menee nyt? Como selvitti.

Jethro Rostedt on näkyvien otsikoiden mies. Vastikään upposi yli 300 000 euron paatti, tuli ero, tai jotain sinne päin, viimeksi Jeti ryhtyi Turun yöelämän uudeksi kuninkaaksi perustamalla Studio-nimisen yökerhon.

Mies on tunnettu siitä, että hän osaa käyttää julkisuutta hyväksi. Jopa niin hyvin, että monille tempauksille, joista hänelle itselleen olisi koitunut myyvää julkisuutta, mies on voinut kirjoittaa hintalapun. Tämä tarkoittaa, ettei Jeti ole kaikkia haastatteluja lehdille ilmaiseksi antanut.

Como selvitti miten miehen busineksilla tänään menee.

Jethro on mukana monessa. Hänen nimensä löytyy tusinan yrityksen tiedoista. Päätyö Jetille on tietenkin luotsata Aninkaisen kiinteistövälitystä Turussa, ja firmalla on myös sopimusyrittäjiä. Tämän yrityksen liikevaihto on koko ajan noussut, ja nyt se oli 2,5 miljoonaa euroa. Viivan alle jäi 154 000 euroa. Tulokset ovat olleet voitollisia seuranta-ajan (neljä vuotta).

Mutta mitä ihmettä! Miehen johtama ja omistama Ruutukasi Oy, joka on perustettu vuonna 2010, vasta takookin rahaa. Ohjelmayrityksen liikevaihto on ollut vinhassa nousussa ja oli viimeksi enemmän kuin Aninkaisella, 3,1 miljoonaa. Viivan alle jäi huikeat 1,3 miljoonaa.

Miehen toimaroima Greenfarm Oy sen sijaan näyttää muuttuneen harrastukseksi. Se tuottaa vähäistä liikevaihtoa ja tappiota.

Jeti johtaa myös Mundi Sijoitusasunnot -nimistä yhtiötä. Nousujohteinen liikevaihto päätyi miljoonan liikevaihtoon, josta voittoa tuli 118 000 euroa.

Kodeca Asunnot Oy taas toi 13 000 euron liikevaihdolla kolmenkymmenen tuhannen euron tappiot.

Lähtökohtaisesti Jetin businekset sujuvat loistavasti. Ihmetystä tosin herättää se, että miehen kiinteistövälityshomma, eli päätyö, tuottaa liikevaihtoa vähemmän kuin ohjelmapalvelu eli ”sirkustelu”. Eli onko tosiaan niin, että Jeti tekee isommat rahansa juontamisella ja muulla omaan kasvoon perustuvalla hommalla, mene tiedä. Ruutukasi Oy:llä kuitenkin menee lujaa.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut