Kate Middletonin kaima avautuu: Sai huippukohtelua nimensä vuoksi!

Hahaa!

17.07.2020

Kate Middleton kertoo brittiläisessä Metro-lehdessä, millaista on olla Kate Middleton. Mutta ei siis ”se”  Kate Middleton – Cambridgen herttuatar, vaan hänen kaimansa.

Kuuluisasta kaimasta oli kuulemma eniten hyötyä, kun Kate alkoi seurustella prinssi Williamin kanssa.
Kerrankin kaima-Katelle annettiin presidenttisviitti tavallisen hotellihuoneen hinnalla. Henkilökunta ei informoinut asiasta, vaan muutos oli tehty omin päin, kun kuuluisa nimi oli havaittu varausjärjestelmässä. Enää tällaista ei tapahdu. Kaikki ymmärtävät, ettei tuleva kuningatar varaile omalla nimellään huoneita perushotelleista.
Katen ja Williamin kuninkaalliset häät olisivat voineet olla myös kaimalle jonkinlainen elämän kohokohta. Oikeasti. Haastattelupyyntöjä sateli useista lehdistä. Oprah Winfrey olisi jopa lennättänyt Katen ohjelmaansa haastateltavaksi. Kaima kuitenkin kieltäytyi medianäkyvyydestä, sillä hän oli niin kiireinen opiskeluidensa kanssa.
Kuuluisa kaima on ollut myös rasite. Katea kyllästyttää välillä kuunnella samoja, muka kekseliäitä heittoja vuodesta toiseen. ”Missä William on?” on kuulemma yleisin heitto. Postipakettia hakiessakin on aina edessä samanlainen tilanne, jonka kaima osaa arvata jo ennalta.
Aprillipäivänä vuonna 2014 tapahtui Katen mukaan inhottavin tapaus. Hän oli varannut itselleen ja poikaystävälleen pöydän romanttista illallista varten. Varaus oli poistettu, koska kyseessä luultiin olevan huono aprillipila.

Lisää luettavaa