Kauniin suomalaisnaisen epätoivoinen huuto: Naisen ei todellakaan ole helppo saada vain seksiseuraa!

Vauvakeskusteluissa kuohuu. Suomalaisnaisen raamatun pituinen valitus siitä, ettei hän saa seksiseuraa, herättää mielipiteitä. Nainen on sitä mieltä, ettei väite naisen kuin naisen helposti saamasta seksiseurasta pidä paikkaansa.

Tai – tietenkin se voi pitää, jos ei ole kumppanille yhtään mitään kriteereitä.

Kirjoittaja kertoo yrittäneensä etsiä turhaan seksiseuraa eri treffipalveluista kuukausien ajan. Hän kertoo olevansa 30+ urheilullinen ja nätti nainen.

-Mutta eipä onnistukaan vaikka niin mainostetaan kuinka naisella on miehiä jonossa.

Nainen kertoo etsivänsä samanlaista seuraa, eli kymmenen vuotta miinus tai plus omasta iästä. Naamarajaa ei ole, kunhan nyt ei ole kymmenittäin ylipainokiloja.

Hän sanoo saavansa kyllä vastauksia, mutta sadasta vastaajasta 50 on ihan muuta kuin hän on hakenut. Esimerkiksi ikäkriteeri ei täsmää. 20 aloittaa tyyliin: olen nyt hotellissa, tule panemaan, haluan roiskia naamallesi.

-Heti alkuun karsiutuu siis 70% miehistä, sillä en vaan kiihotu pätkän vertaa isäni ikäisistä tai halua toimia pumpattavana nukkena.

Loput eivät ole sen kummempia:

-15 heittäytyy vastaukseni jälkeen täysin passiiviseksi. ”Emmätiiä uskallanko kuvaa”, ”mitähän sitä keksis”, tai viestinvaihto on kuin 12v tyttöjen kirjeenvaihtoa tyyliin ”mitä sä harrastat”, ”onko sulla lemmikkejä” jne jne. Näiden kanssa homma kuivuu aina kasaan, koska en ole domina enkä sori vaan koe yhtään innostavana tällaista perässä vedettävää, ujoa miestä.

-5 häipyy kun en suostu keskustelemaan seksistä seikkaperäisesti, vaan kerron että käydään kahvilla ja puhutaan sitten. Ts. olivat feikkejä jotka hakivat vain runkkukirjoitusseuraa.

-5 häipyy kun treffejä sovittaessa muistutan että en sitten harrasta ekoilla treffeillä seksiä.

-Tässä vaiheessa sadasta miehestä on siis jäljellä ruhtinaalliset 5 miestä, jotka uskaltavat lähteä treffeille, ja vain tutustumistreffeille. Vähintään kaksi peruu viime tipassa eikä heistä kuulu enää ikinä mitään. Yksi on ihan kiva mutta ei kuitenkaan tyyliseni, esimerkiksi näyttää veljeltäni. Yksi on mielestäni kiinnostava, ja mieskin ilmoittaa treffien jälkeen että kyllä kiinnostaa. Nyt vaan hänellä on kiireitä…en kuule hänestä enää koskaan…

Listaa voi jatkaa loputtomiin.

Eli: ei ole helppoa naisen saada seksiä.

Aiheet: