Kiusatusta ja ihottuman runtelemasta tytöstä kasvoi upea missikaunotar! Kuvat ennen ja jälkeen!

26.12.2014

23-vuotias englantilaiskaunotar Shelley-Marie Sumner kertoo Mirror-lehdessä koskettavan tarinansa. Koulukiusaajat saavat kunnolla näpeilleen.

Shelley-Marie on kärsinyt syntymästään saakka kroonisesta ihottumasta. Lääkärit lupasivat hänen vanhemmilleen vaivan helpottavan, mutta se vain paheni vuosien myötä. Sopivien ihonhoitotuotteiden etsiminen oli loputon suo. Jos joku voide auttoi hetken aikaa, Shelley-Marien iho tottui siihen pian, ja vaikutus loppui ajan myötä. Kutina oli niin sietämätöntä, että äiti joutui sitomaan tyttärensä kädet yöksi, jotta tämä ei kynsisi itseään verille.

Koulussa alkoi sitten kiusaamisrumba. Tyttöä nimiteltiin muun muassa käärmeennahkaiseksi. Shelley-Marien itsetunto luhistui niin pahasti, että hänelle alkoi tulla itsetuhoisia ajatuksia.

Murrosiän jälkeen ihottuma alkoi vihdoin helpottaa. Myös poikaystävän löytyminen toi iloa elämään. Tämä hehkutti tyttöystävänsä kauneutta ja kehotti Shelley-Marieta osallistumaan kauneuskilpailuun. Nuori nainen ei ollut uskoa todeksi, kun hänet kruunattiin Miss Black Countryksi.Hän kun oli osallistunut kilpailuun lähinnä saadakseen itsevarmuutta.

Seuraavaksi matka jatkui Miss Englanti –kilpailuun, jossa hän sijoittui 20 parhaan joukkoon. Ennen kisaa ihottuma alkoi kuitenkin taas vaivata, ja koko osallistuminen oli vaakalaudalla.

Shelley-Marie on kuitenkin enemmän innoissaan misseilyn mukanaantuomista hyväntekeväisyystehtävistä. Hän aikoo kiertää kouluissa kertomassa tarinaansa ja tuomassa lohtua kiusatuille.

Ennen- ja jälkeen-kuvat täällä

 

Lisää luettavaa