Konserttijärjestäjä äimistyi – Madonnan vaatimukset vainoharhaisia: DNA-käsittely, välikatto…

23.06.2012

Como kertoi jo aiemmin Madonnan hulluista takahuonevaatimuksesta MDNA-kiertueellaan. Nyt portugalilainen konserttipromoottori Ivaro Ramos on kertonut lisää käsittämättömiä yksityiskohtia Madonnan vaatimuksista.

Naisella on kuulemma mukanaan sterilointitiimi, joka varmistaa, ettei takahuoneeseen jää Madonnan DNA:ta tämän visiitin jälkeen. Poppimummo vaatii niinikään, ettei backstagelle ole asiaa kenelläkään muulla kuin hänen mukanaan kulkevan seurueen jäsenillä. Kenelläkään ei ole asiaa pukeutumishuoneeseen Madonnan lähdön jälkeen ennen kuin siivousryhmä on hoitanut hommansa.

Madonnan valmistautumishuoneeseen rakennetaan taustajoukkojen toimesta ennen jokaista keikkaa väliaikaiset seinät, lattia ja katto, jotta varmistutaan siltä, ettei häntä pystytä salakuvaamaan. Lisäksi wc:n istuimen pitää olla upouusi, desinfiointi ei riitä.

Ramos sanoo, ettei koskaan ole nähnyt mitään vastaavaa muiden artistien kohdalla. Yrittääköhän Madonna päästä kummallisuuskategoriaan aivan kuten edesmennyt Michael Jacksonkin happikaappeineen ja suojanaamioineen?

Lisää luettavaa