Kuka muistaa vielä Sara X Millsin – tältä rintavideolla julkisuuteen tullut nainen näyttää nyt!

Sara X Millsin kohdalla muuttui koko julkisuuskuva. Muutoksen koki myös hänen ulkonäkönsä.

22.02.2018

Jouluna 2014 netissä kohistiin Sara X Millsistä, joka rytmikkäästi rinnoillaan keinutellen esitti joululaulun. Siitä tuli huikea nettisensaatio.

Sara profiloitui netissä rinnoillaan. Hän suurensi niitä ja esitteli itseään lukemattomissa Instagram-kuvissa. Sitten hän sairastui – silikoni-implanteistaan. Ne oli pakko poistaa. Operaatio tehtiin toista vuotta sitten.

Sara on kokenut melkoisen ulkoisen muutoksen povipommista tavallisin avuin varustetuksi naiseksi. Hän on luopunut pitkistä hiuksistaan ja ottanut lisää tatuointeja.

Enää hän ei ole seksimalli – päinvastoin. Hän kaihtaa rohkeita kuvia ja esiintyy vain kiinnostavissa muotikuvissa. Paljon on siis vettä virrannut Vantaassa.

Moni kysyy, että kuinka monta seuraajaa 600 000:sta Sara on menettänyt, kun miehet katosivat hänen Insta-tililtään erotiikkakuvien loputtua? Eipä paljonkaan. Hänellä on edelleen yli 580 000 seuraajaa, sillä tilalle on tullut naisia, jotka ovat kiinnostuneita independentistä sisarestaan, joka on rohkea, muodikas ja edelläkävijä.

Lisää luettavaa