Lääkärit varoittavat: Jos peniksesi oirehtii 4 tuntia näin, se voi jopa tuhoutua!

Nyt puhutaan priapismista – maailmalta kantautui taas hurja uutinen.

Nyt puhuttaa priapismi eli kestoseisokki eli kestokangistus. Se tarkoittaa sitä, että henkilö saa erektion, joka ei suostu laskemaan. Tila on äärimmäisen kivulias ja myös vaarallinen.

Hiljattain luettiin uutisia muusikko Danny Polariksesta, jonka kestoerektiota hoidettiin yli kolme viikkoa sairaalassa, ja senkin jälkeen penis vielä oli normaalia turvonneemmassa kunnossa.

Nyt brittilehdet kertovat miehestä, joka sai kestoerektion Nizzan-matkallaan. Kun penis ei suostunut laskemaan lähes vuorokauteen, mies hakeutui ensin terveyskeskukseen – tuloksetta – ja sitten ambulanssilla sairaalahoitoon. Kivulias tila vaati leikkauksen. Penis rauhoittui, toisin kuin muusikko Danny Polariksella.

Lehdet kirjoittavat lääkäreiden todenneen brittimiehelle, että jo neljän tunnin kestoseisokki voi tuhota peniksen paisuvaiskudoksen. Niinpä muusikko Danny Polariksen yli kolmen viikon seisokki antaakin odottaa uutisia itsestään – mitä todella on lopulta tapahtunut Polariksen mieskunnolle. Jos et ole koskaan nähnyt miltä näyttää kestoerektio, voit katsoa täältä – kuva ei ole herkille.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut