”Laiha tikku kolmekymppinen mies” ei saa naista – mistä apu?

Sitten hän kirjoitti kaikentietävälle Vauva-keskustelufoorumille.

Olen 30v, vakituinen työpaikka, hyvä palkka, urheilen päivittäin ja syön terveellisesti. Olen iloinen, hauska ja lempeä mies. Paino 71 kg, pituus 188 cm eli olen todella pitkä ja laiha. Ruumiinrakenteelta olen laiha tikku ja ulkonäöltä ruskeat lyhyet hiukset. Olenko sitä mitä etsit? Kysyn täältä, kun sinkkumarkkinoilla ei käy veto.

Näin kirjoitti mies Vauva-keskusteluihin, kun ei naista löytänyt.  Millaisia vastauksia sai?

”Ei haittaa, jos olet tikku-ukko. Kunhan sinulla on aivot.”

”Mitoilla ei ole väliä. Ajatusmaailmastasi en tiedä.”

”No et todellakaan ole mikään laiha tikku, vaan ihan olet normaalipainoinen (BMI 20,1) mies. Tosin nuorissa miehissä rupeaa olemaan ihan liikaa noita pullamössöpoikia, tai sitte toisena ääripäänä nämä lihaksensa ja itsensä rumiksi treenanneita sonnimaisia lihasköntyksiä. Mä pidän normaaleista miehisistä luomuvartaloisista. Se on sitte taas toinen seikka huolisitko sä tälläaisen 170-senttisen, pienirintaisen (a-kuppi) ja lattapeppuisen bruneten.”

”Tuskin se nyt on painosta kiinni. Oman tyttäreni poikaystävä on aloittajaa viitisen senttiä pidempi, mutta painaa saman verran kuin aloittaja. Hyvin on kelvannut tytölle, joten onnea vain aloittajallekin oman kullan etsintään.”

”Liian täydellinen.”

”Laihuus on omissa silmissäni pelkästään bonusta. Jätit kuitenkin kertomatta arvoistasi ja ajatusmaailmastasi.”

”Tietenkin. Mikäli joku ei kelpuuta sinua vartalosi vuoksi niin vitut siitä. Kyl sä viel jonku ihanan ja lempeen naisen löydät. Kaikille on olemassa se oikea. N19.”

Tällaisia olivat vastaukset 90-prosenttisesti. Miehellä ei siis ole mitään hätää. Me sen sijaan mietimme, että onko Vauva-keskustelupalstan funktio edes oikea nykyään. Pitäisikö sen ollakin parinhakupalsta?

 

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut