Laulaja Tuuli, 21, julkaisi paljastavan kuvan ilman meikkiä ja kääntyi ihotautilääkärin puoleen: Tältä ihoni oikeasti näyttää!

Hienoa, Tuuli. Olet esimerkillinen!

Laulaja Tuuli on julkaissut puhuttelevan kuvan kasvoistaan ilman meikkiä. Hänen kasvonsa punoittavat aknen seurauksena.

-On tosi pelottavaa julkasta tällanen kuva, koska iho on aina ollu mun yks isoimmista epävarmuuksista. oon häpeilly ja peitelly sitä oikeestaan koko elämäni. Oon nähny itteni rumana sillon kun oon ilman meikkiä enkä oo nuorempana halunnu lähtee edes lähikauppaan ilman ehostusta. Oon nukkunu meikit päällä kavereiden luona, koska en oo aamusin halunnu näyttää mun epäpuhdasta, omasta mielestäni ällöttävää ja kauheeta ihoa kenellekään, Tuuli avautuu.

-Tänään halusin kuitenki näyttää mun ihon just sellasena kun se on ja olla mahdollisimman aito oma itseni. Iho-ongelmat ei määritä meitä millään tavalla eikä ne ei tee meistä yhtään vähemmän arvokkaita.

Tuuli sanoo kokeilleensa kaikki mahdolliset kasvohoidot ja ihonhoitotuotteet puhumattakaan ravintomuutoksista. Nyt hän päätti kääntyä ihotautilääkärin puoleen.

Hänelle on nyt annettu lääkkeet.

View this post on Instagram

mun iho tänään. ilman mitään meikkiä tai filttereitä. 🥺 on tosi pelottavaa julkasta tällanen kuva, koska iho on aina ollu mun yks isoimmista epävarmuuksista. oon häpeilly ja peitelly sitä oikeestaan koko elämäni. oon nähny itteni rumana sillon kun oon ilman meikkiä enkä oo nuorempana halunnu lähtee edes lähikauppaan ilman ehostusta. oon nukkunu meikit päällä kavereiden luona, koska en oo aamusin halunnu näyttää mun epäpuhdasta, omasta mielestäni ällöttävää ja kauheeta ihoa kenellekään… tänään halusin kuitenki näyttää mun ihon just sellasena kun se on ja olla mahdollisimman aito oma itseni. ✌🏼vaikka sitä on itekin ajoittain vaikee uskoa, niin iho-ongelmat ei määritä meitä millään tavalla eikä ne ei tee meistä yhtään vähemmän arvokkaita. itselle on aina kriittisin, eikä muut samalla tavalla edes huomaa… mutta silti sitä tulee peiteltyä ja häpeiltyä omaa ulkonäköä. iho-ongelmat vaikuttaa niin vahvasti omaan itsetuntoon. 🥺💙 mun feed on useimmiten tosi tarkkaan harkittu ja siloteltu, koska tykkään että se näyttää visuaalisesti siistiltä, mutta oon myös halunnu "peittää" omia ihon virheitä muokkaamalla kuvia. otin kuvien editoinnin puheeks aiemmin kesällä ja näytin mun ihon tekstuurin. sillon toivoin, että uskaltaisin joskus jakaa kuvan ilman mitään naamameikkiä… today's the day!!! ✨ oon kokeillu kaikki mahdolliset kasvohoidot, ihonhoitotuotteet ja ruokavaliomuutokset saamatta mitään pitkäaikasia, näkyviä tuloksia. viimeseen asti oon myös yrittäny välttää kuureja ja saada tän luontasin keinoin kuriin, mutta pitkän pohdinnan jälkeen mä vihdoin päätin, että meen ihotautilääkärille ja pyydän apua mun iho-ongelmiin, koska niin kauan oon tän kanssa tuloksetta taistellu. lääkärin mukaan mulla on aikuisiän akne ja mulle määrättiin isotretinoin -kuuri, jota syön ainakin ens kesään saakka. mä NIIN toivon, että tuun vielä jonakin päivänä saamaan puhtaan ja hyvinvoivan ihon, koska siitä oon aina unelmoinu. 😭💙 ja vielä loppuun; jos säkin kärsit iho-ongelmista, niin haluun toivottaa sulle ihan super paljon tsemppiä. it'll get better, i promise. 🥺 ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

A post shared by ᴛᴜᴜʟɪ | ᴡɪɴᴅʏ (@tuuli) on

 

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut