Lauri Salovaara joutuu muuttamaan – kertoo pelottavasta naapurihelvetistään!

Huh mitä juttuja!

30.01.2024

Yrittäjä, sijoittaja, juontaja ja kirjailija Lauri Salovaara kertoo somepäivityksessään joutuvansa muuttamaan. Hän on irtisanonut asuntonsa. Syynä ovat naapurit.

-Irtisanoin kämppäni tänään tietämättä minne muutan seuraavaksi, hän toteaa.

Hän kertoo erään naapureistaan yrittäneen lukuisia kertoja hyökätä hänen kimppuunsa. Turvasumutetta on pistetty naamalle, poliiseja tarvittu, putkareissua tehty. Lapsia ei kuulemma uskalla päästää yksin käytävään.

-Laitoin prätkäni autohallissa auton taakse. Mies tuli huutamaan naama punaisena muutaman sentin päähän kasvoistani, että autoni on 20 cm yli parkkiruudun. Kysyin tämän jälkeen kaikilta vieruspaikkalaisilta, että häiritseekö. Ei häiritse. Ainoastaan tätä miestä, jonka auto oli toisessa nurkassa parkkihallia, ja joka valitti taloyhtiölle, Lauri kuvaa.

Tilanne kuulemma meni hassuksi, kun isännöitsijä nuhtelikin Lauria, antoi varoituksen ja uhkauksen siitä, että koko paikka lunastetaan pian pois.

Taloyhtiössä on myös metelöiviä naapureita, eikä mikään auta.

-Eipähän tartte kuukauden päästä kärsiä asiasta. Vaikka uutta kotia ei ole tiedossa, on mitta täysi ja ongelma siirtyy seuraaville asukkaille. Harmi sinänsä, koska talo ja sijainti olivat muuten kivoja, Lauri päättää.

Lisää luettavaa