Lola Odusoga luopui silkkareistaan!

Paljastus.

16.03.2024

Suomen suorasuuna pidetty Lola Odusoga hämmentää Instagram-julkaisussaan, jossa hän kertoo olevansa naturelli.

Hän kirjoittaa sanatarkasti Instagramissa näin:

 46 vuotta ja edelleenkin täysin fine ihan naturellina. Tällanen mä useimmiten oon, aito. Ja naturelli. Niin täällä, kuin siellä oikeessa maailmassakin. Ei oo tekokynsiä, ei -ripsiä, ei -rusketusta, ei täytteitä (missään), ei lankoja, ei kiristyksiä, ei kohotuksia, ei hiontoja, ei seerumeita, ei kosmetiikkapurkkeja pursuavaa kylpyhuonetta, Lola avautuu.

Lolan kirjoituksen kohta ”ei täytteitä (missään)” on saanut kansalaiset arvuuttelemaan somessa asian laatua.

Lolan tiedetään ottaneen silikonirinnat vuonna 2000. Hän oli aiemmin ollut kauneusleikkausta vastaan, mutta otti lopulta implantit. Siitä aiheutui melkoinen kohu.

Se on tiedossa, että silikonipovi ei ole ikuinen vaan implantit joutuu aika ajoin vaihtamaan. Onko Lola vaihtanut? Tai jättänyt vaihtamatta ja palannut luomuun.

Tätä arvuutellaan, vaan ei tarvitse. Lola kertoo samaisessa päivityksessään senkin – jos vain jotkut vaivautuisivat lukemaan asioita loppuun. Lola on luopunut silkkareistaan.

– Joskus nuorena tuli suoritettua unelmoimani toimenpide (yllätys, nainen halusi isommat rinnat) josta saan lokaa niskaan vielä tänä päivänäkin. Se oli harkittu ja tarkoituksellinen teko, ja tärkeä osa mua. Nykyään jo vuosia ilman noita kyseisiä ”lisävarusteita”, ikä, geenit, elämäntyyli ja valinnat on onneksi muovanneet musta kurvikkaan vähän eri tavalla ja eri materiaalilla, enkä kyllä koe tarvetta että pitäis muuttaa jotain tai palata johonkin menneeseen, tai yrittää estää asioita tapahtumasta, Lola toteaa operaatiostaan.

 

 

 

 

 

 

Lisää luettavaa