Lounaskahvilan työntekijän painajainen: Mitä tämä sankari oikein ajatteli!?

Ravintolatyöntekijä on avautunut vanhempainryhmässä Facessa.

01.08.2020

Kertomus on sellainen, että melkein nousee pala ja oksu kurkkuun. Näin se menee:

-Miksi ihmeessä ihmiset eivät pidä hygieniastaan huolta. Tämän huomaa aspatyössä. Olen lounaskahvilassa ja väkeä riittää. Ja ymmärrän hieman vanhemmat ja vajaat, jotka nyt eivät aina sielä suihkussa niin usein vieraile, tai käyttävät samoja rytkyjä pesukonetta tuntematta, nainen pasmentaa.

-Mut yksi päivä meinasi laatta lentää. Oli muutenkin ruokaa josta en pidä ja se tuoksui siinä ympärillä. Niin sitten sinne tulee ihan törkeästi hielle haiseva mies. Siis oikeasti niin pistävälle hielle haiseva mies, että sellaiset pitäisi julkisilla paikoilla kieltää. Ihan vertaan terrorismiin.

Tässä ei ole vielä kaikki. Näin nainen jatkaa:

-Nyt tullaan sit siihen mielenkiintoisimpaan. Tämä ei ollut mikään vanha eikä vajaa, tämä oli hyvässä sporttikunnossa oleva nelikymppinen äijä, joka tuli sinne syömään jotkut treenivaatteet (kireet) päällä. Herrajumala. Oikeasti! Mitä hän ajatteli. Lounaspaikkaan haisemaan kamalalle hielle! Miten kukaan voi olla noin a) tyhmä tai b) itsekäs, että tulee suoraan treeneistä treenivaatteet päällä pistävästi haisemaan.

Nainen kertoo, että seuraavalla kerralla hän estää miehen tulon (jos tällainen tapahtuu) aivan asiakasviihtyvyyden nojalla – tuli siitä sanomista eli ei.

 

Lisää luettavaa