Madonna pettyi Afrikassa saamaansa kohteluun

12.04.2013

Popin kuningatar vieraili viime viikolla Etelä-Afrikassa kahden Malawista adoptoimansa lapsensa kanssa. Maahan saapuessaan Madonnan seurueen ei tarvinnut kulkea lentokentällä tavallisen rahvaan keskellä, vaan seurue ohjattiin yksityisen turvatarkastuksen läpi matkatavaroineen. Maasta poistuessaan seurue sen sijaan joutui hikoilemaan turvatarkastusjonossa siinä missä keskivertoreissaajatkin.

VIP-statuksen eväämiseksi arvellaan Madden erimielisyyksiä Malawin paikallisten auktoriteettien kanssa, joiden mukaan popin kuningatar on hieman liioitellut Afrikassa harrastamaansa hyväntekeväisyyttä.

Madonnan hyväntekeväisyysjärjestön tiedonantajat ovat kertoneet Madonnan rakentaneen kouluja Malawiin, mutta Malawin opetusministeri Eunice Kazembe kiistää väitteen.

– He väittävät rakentaneensa kymmenen kouluja Malawiin, mutta me tiedämme Madonnan vain järjestäneen luokkahuoneita jo olemassaolevista kouluista, Kazembe kertoo.

Vierailullaan Madonna yritti myös päästä tapaamaan Malawin presidenttiä, Joyce Bandaa, mutta Madde ei saanut pyyntöihinsä vastausta.

Lisää luettavaa