Maisa Torpalta somepäivitys – ehdotti puolisolleen yllättäviä toissapäivänä

Maisa kuvattuna Nelosen Farmi-tv-sarjassa

Maisa Torppa sai vasta kuukausi sitten toisen lapsensa.

Nyt Maisa kertoo julkisuuteen yllättävästi, että hän haluaa lisää lapsia.

– Mä haluaisin pysäyttää ajan! En halua tän loppuvan ikinä. Tää vauva-arki on ollut maailman ihaninta. Tämä on ollut ihan erilaista kuin esikoisen kanssa, koska nyt on niin varma olo. Ei tartte jännittää ja pelätä 24/7. Mikään ei tule enää yllätyksenä ja omaan tekemiseen on täysi varmuus, Maisa kuvaa yli 100 000 seuraajaa vetävällä Insta-tilillään.

Maisaa ei vauvankakka pelota:

– Esimerkiksi aamuyön tunnin kestävä kakkashow, jossa eritettä löytyy about joka paikasta ei meitä säikäytä, vaan naurettiin ihan väärällämme. Kaikki sanoi, että toisen kanssa on ihan erilaista, mutta en tajunnut että näin erilaista. Tää kuukausi on ollut mun elämäni onnellisin.

Maisa kertoo lisäksi, vauvalla on ollut hieman masuvaivoja ja hän syö noin tunnin välein yöt ja päivät. Maisa ei ole kuitenkaan kokenut sitä raskaana.

– Mä en edelleenkään raaski häntä laskea sylistä ja musta on vieläkin ihan mahdottomuus olla hänestä erossa hetkeäkään. Palautetta on tullut, että omin meidän vauvan. Mutta kun mä en halua missata sekuntiakaan.

Maisa tahtoo lisää lapsia:

– Toissa päivänä just ehdotin puolisolleni, että voidaanko tehdä näitä ihanuuksia heti lisää. Kuulostaa klisee lässytykseltä, mutta meidän vauva-arki on ollut ylivoimaisesti maailman ihaninta!

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut