Makedonian Euroviisu-edustaja kuuli haastattelun jälkeen toimittajan olevan Suomesta – halusi kameran takaisin päälle, ja sitten tapahtui kummia

07.05.2016

Euroviisujen ensimmäinen semifinaali nähdään kolmen päivän päästä tiistaina, mutta Tukholmassa humu on kestänyt pian jo viikon verran. Comon Euroviisuja fanittava toimittaja on ollut sunnuntaista asti paikan päällä ja tehnyt jo yhteensä yli 15 haastattelua, joista osa on jo julkaistu Comossa.

Viimeisimpänä Comon toimittaja Jouni haastatteli Makedonian Euroviisu-edustajaa Kaliopia, 49, jonka osa saattaa muistaa jo vuodelta 2012 kappaleesta Crno i Belo. Jounilla on jokaista edustajaa varten valmisteltuna tukku kysymyksiä, mutta toisinaan haastatteluille ei ole paljon aikaa. Tällä kertaa haastatteluaika ehti loppua jo hieman ennen toimittajamme perinteistä ”Mitä sinulle tulee mieleen Suomesta” -kysymystä.

Kun Kaliopi haastattelun jälkeen kuuli Jounin olevan Suomesta, halusi hän ehdottomasti kameran takaisin päälle. Sitten tapahtuikin varsin yllättättäviä asioita… Kaliopi-fanillakin mieli räjähti!

Tsekkaa Kaliopin molemmat viisukappaleet sekä yllättävä haastattelu alta.

Pressitilaisuudessa Kaliopi yllätti paikalle tulleet toimittajat tarjoilemalla heille ruotsalaisia donitseja. Vitsin ydin piilee siinä, että Dona-kappaleen kertosäe muistuttaa englanninkielistä sanaa donut, donitsi.

Lisää luettavaa