Martti varoittaa autoilijoita: ”Nyt on aika – se voi tulla ihan kalliiksi…”

Todellakin!

24.02.2024

Martti kirjoittaa Facebook-ryhmässä varoituksen kanssa-autoilijoille:

-Olette varmaan huomanneet, kanssakuskit, että on ollut aika kova talvi. Pakkasta ja varsinkin lunta on riittänyt. Nyt se kevät alkaa tulla rysähtäen. Nollaa pukkaa päivin ja öin. Mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että kaupungin kadut tulvivat sulavasta lumesta. Ei niitä lumia ole monistakaan paikoista saatu kuskattua pois, kun uutta on tullut koko ajan, Martti alustaa.

Ja jatkaa:

-Kun ajatte, niin katsokaa eteenne. Isoihin lätäköihin ei kannata ajaa auton turvallisuudenkaan kannalta vauhdilla, mutta jos siinä vierellä kulkee tai seisoo ihmisiä, niin silloin ei ainakaan. Nyt on se aika, varokaa! Voi tulla iso lasku, kun ryhmärämä ottaa rekisterinumeron ylös ja laittaa sinulle pesulalaskun tulemaan.

Keskusteluun osallistunut Jaakko esittää oman näkemyksensä:

-Olin yksi päivä Tampereella ja siinä oli aivan jäätävä lätäkkö ja sen vieressä bussipysäkki, jolla kymmenkunta ihmistä. Tietenkin hiljensin siinä lätäkön kohdalla todella paljon. Muuten olisi lentänyt kurat kaikkien päälle. Mitä teki takana tuleva Audi-kuski? Alkoi tyytyttää ja soittaa torvea hulluna, kun hidastin matkan tekoani. Voi pyhä yksinkertaisuus. Siinä meni minulta hermot sitten ja kansainvälinen käsimerkki löysi tiensä ikkunasta ulos.

Lisää luettavaa