Mikä sovinisti! Näin Iso Arska kohteli vaimoaan!

18.09.2012

Arnold Schwarzenegger ja hänen vaimonsa Maria Shriver erosivat viime vuoden toukokuussa, kun selvisi, että Schwarzeneggerillä on 14-vuotias poika taloudenhoitajan kanssa.

Lähipiiri on nyt kertonut Newsweekille, että mies käyttäytyi kuin sika kohupaljastuksen aikoihin. Vaimo olisi halunnut vielä yrittää ja mennä parisuhdeterapiaan, mutta Schwarzenegger kieltäytyi. Sen sijaan hän kuulemma tilitti naapurilleen, että sopu saadaan kyllä vaimon kanssa aikaan ja vaikka ei saataisikaan, hän voi ottaa tilalle jonkun parikymppisen vosun.

Vaimo ehdotti, että Schwarzenegger muuttaisi vähäksi aikaa pois kotoa, jotta pari saisi selviteltyä ajatuksiaan. Mies ei suostunut siihen, vaan laittoi petetyn vaimonsa hotelliin. Hän oli ollut tämän kanssa 25 vuotta naimisissa ja hän on pariskunnan neljän yhteisen lapsen äiti.

Kun vaimo vihdoin ilmoitti haluavansa erota, Schwarzenegger paasasi, että hänellä on rahaa ja valtaa ja ettei vaimolle jää yhtään ystävää. Kaikesta huolimatta entinen kuvernööri jaksoi olla ihmeissään, miksei vaimo antanut hänelle anteeksi.

Arska on palannut politiikasta elokuvamaailmaan. Hän on tehnyt pääroolin The Last Stand -leffassa, josta kuvamme. Elokuva on ensi-illassa ensi vuonna.

Lisää luettavaa