Miniä juotti appivanhemmilleen vuoden ajan salaa kusta!

03.04.2015

Intiassa on meneillään erikoinen oikeuskanne. 60-vuotias nainen ja hänen viisi vuotta nuorempi aviomiehensä ovat haastaneet miniänsä oikeuteen.

Tulehtuneet välit ovat lähteneet liikenteeseen järjestetystä avioliitosta. 30-vuotias miniä oli saanut tarpeekseen pariskunnan pojasta, joka kohteli häntä mielestään kuin orjaa. Nainen pakkasi kimpsunsa ja kampsunsa, mutta mies aneli tämän takaisin heidän neljävuotiaan tyttärensä tähden.

Vaimo palasi, kun mies lupasi vastedes hoitaa ruuanlaiton ja pyykinpesun. Appivanhemmat saivat järjestelyn selville ja yrittivät pistää moiselle touhulle stopin. Miniää ärsytti vietävästi, mutta hän esitti ystävällistä heidän kyläillessään ja tarjosi aina teetä.

Eräällä vierailureissulla anoppi sattui menemään keittiöön ja löysi miniän virtsaamasta heidän teekannuunsa. Pian selvisi, että pojan vaimo oli jatkanut erikoista mielenosoitustaan jo vuoden ajan.

Järkyttyneet appivanhemmat lampsivat poliisilaitokselle tekemään rikosilmoitusta, mutta virkavalta ei kokenut asian kuuluvan heille.

Pariskunta on nyt nostanut siviilikanteen, koska heidän mielestään virtsan juottamisesta ei kerta kaikkiaan voi selvitä ilman seuraamuksia.

Asiasta uutisoi Mirror.

Lisää luettavaa