Miss Suomi rakastui julkkismieheen – voiko tämä kuvapari paljastaa kuka hän on?

Missikruunustaan hiljan luopunut Miss Suomi Michaela Söderholm paljasti rakastuneensa julkkismieheen.

30.12.2018

Michaela paljasti Ilta-Sanomissa rakastuneensa julkkismieheen, joka on tuttu median parista. Hän ei kuitenkaan paljastanut kuka on kyseessä.

Keskustelupalstoilla alettiin välittömästi arvailla kahden julkkiksen suhdetta. Kuka voisi olla salaperäinen mies?

Esiin nousi useita nimiä, mutta eniten kansa arvuuttelee, onko missin uusi ihastus esimerkiksi Temptation Island Suomea juontanut Sami Kuronen.

Samihan on juontanut myös missikisoja monta vuotta. Sami ja Michaela ovat tehneet yhteistyötä myös siten, että Michaela on ollut Samin juontamissa radiolähetyksissä vieraana. Michaelaa mediamaailma kiinnostaa myös opiskelujensa puolesta, sillä hän opiskelee Helsingin Laajasalossa toimittajuutta, ja työharjoittelussa hän oli Ilta-Sanomilla.

Merkillepantavaa on, että Sami näyttäisi tykkäävän hanakasti jokaisesta Michaelan Instagram-päivityksestä. Näin on myös toisin päin.

Mutta mitä tämä kuvapari kertonee? Se jää jälleen mystiikan varaan. Marraskuussa kumpainenkin on julkaissut kuvia Berliinistä. Katsokaapa lattialaattoja tarkkaan – nehän ovat samasta hotellista!

Me emme väitä mitään, mutta yhtymäkohta on mielenkiintoinen. Samin on myös tiedetty olleen sinkkuna jonkin aikaa edellisen suhteen päätyttyä. Molemmilla on synttärit tammikuussa vain kolmen päivän välein. Michaela täyttää 27 vuotta. Samille tulee täyteen 45.

Lisää luettavaa