Missin tylytys muille suomalaisille misseille: Miten on varaa luksuslaukkuihin jos tienaa 10k vuodessa?

04.11.2016

Muutama päivä sitten julkaistiin kansalaisten verotiedot. Jälleen kerran saimme ihmetellä suuria tuloja, mutta myös pieniä.

Vuodesta toiseen muuan näky jaksaa hämmentää kansalaisia, ja niin nytkin. Monet lehtien palstoilta tutut missit tienaavat yllättävän vähän, vaikka naama näkyy joka puolella ja vaatteet ovat aina viimeistä huutoa. Ulkomaanmatkoiltakin päivitetään kuvia alvariinsa.

Nyt muuan misseistä, viime vuoden Miss Helsinki Rosanna Kulju on liittynyt ihmettelijöiden kaartiin.

-Oon aina halunnut itse tienata rahani ja itse rakentaa elämäni. Mulla ei oo yhtään maksuhäiriötä ja tiedän aina miten mun taloudelle kuuluu. EI ole siistiä tienata 10k vuodessa, elää jonkun muun rahoilla ja kantaa luksuslaukkuja, jokainen tyylillään, hän kirjoittaa somessa.

Myöhemmin hän on täsmentänyt lausuntoaan.

-Tällä tekstillä EI ole tarkoitus ilkeillä niille, jotka tienaa vähemmän esim. sen takia että opiskelee. Tällä tekstillä lähinnä ihmettelen monen missin tienestejä. Miten on varaa asua Helsingin keskustassa, kantaa luksuslaukkuja ja käydä joka viikonloppu ulkona jos tienaa 10k. TÄSSÄ on tämän postauksen ydin.

Aika moni yhtyy Rosannan ajatuksiin. Hän itse tienasi noin 33 000 euroa viime verotuksessa.

Esimerkiksi moni jääkiekkoilijan kanssa seurusteleva missi tienasi viime verotuksessa alle kymppitonnin. Sara Chafak taas pyöreän nollan, vaikka hän on aktiivinen julkisuudessa.

Lisää luettavaa