Missisota: Yllättävä ammattilainen puuttui asiaan!

01.02.2017

Missikeisarinna Sunneva Kantola on pahoittanut mielensä, kun stylisti Riku Campo, ex-missi Lola Odusoga ja ex-missimamma Marjo Sjöroos arvostelivat hänen ammattitaitoaan ja missibisnestä Shirly Karvisen Miss Universum -reissun jälkeen. Nyt muuan yllättävä ammattilainen on myös lausunut mielipiteensä.

Hän on juontajana (myös missikilpailujen) tunnetuksi tullut Sami Kuronen. Näin Sami avautuu Facessa:

-Olen kohta 20 vuotta seurannut suomalaista missibisnestä keskivertokansalaista lähempää. Olen ollut mm. tuomaristossa, toimittajana haastattelemassa ja viimeiset neljä vuotta finaalin juontajana. Olen päässyt kurkistamaan sinne kuuluisan verhon taakse sekä Marjo Sjöroosin että Sunneva Kantolan aikakaudella ja nähnyt mielestäni aika läheltä mitä kulisseissa tapahtuu. Tässäkin pätee sanonta: Ennen ei ollut mikään paremmin! Oli ruorissa kuka tahansa, on hän tehnyt kaikkensa ja parhaansa juuri sillä hetkellä, hengittänyt ja elänyt sitä maailmaa täydellä sydämellään.

Samin mukaan viime vuosina on otettu rohkaisevan isoja askeleita monessa asiassa eteenpäin. Hänen mielestään molemmilla kisamammoilla on ollut vahvuutensa, mutta kumpikaan ei ole täydellinen.

-Bisnes missikisojen ympärillä Suomessa on hyvin hyvin pientä. Valtavaa organisaatiota ei ole mahdollista ylläpitää ja se on hyvä muistaa joka kerta kun aloittaa arvostelemisen. Kukaan ei ole siinä maailmassa Suomessa päässyt rikastumaan.

Samin mielestä sellainen yhtälö, että perinteitä kunnioitettaisiin mutta silti muututtaisiin on mahdoton.

-Asiallinen kritiikki on aina paikallaan, mutta paskan jauhaminen ei! Peace, hän toteaa.

Lisää luettavaa