Mitä ihmettä! Danny yhteistyöhön Arttu Wiskarin kanssa!

Danny Mökkitielle.

Mökkitie Records on solminut levytyssopimuksen musiikkineuvos Ilkka “Danny” Lipsasen kanssa. Mökkitie Records tunnetaan Arttu Wiskarin omistamana levy-yhtiönä.

Mökkitie Recordsilla Danny on saanut aisaparikseen Janne Rintalan, joka on kiistatta yksi tämän hetken suosituimmista lauluntekijöistä. Kaksikko on käynyt pitkään keskusteluja tulevasta materiaalista ja kappaleita on työstetty jo toista vuotta.

Tulevasta ensimmäisestä julkaisusta tiedotetaan pian.

”Tunnen suurta tyydytystä ja onnellisuutta, kun saan Jannen tekstien kautta katsoa elämää Suomessa ja tulkita hänen musiikkiaan suomalaisille. Saan jälleen kerran olla tekemässä musiikkia kanssaihmisilleni tämän aikakauden mestarismiehen kanssa. Jannen myötä olen saanut astua mestarillisen tarinankertojan kyytiin. Hänen laulunsa herättävät ajatuksia, tunteita ja tunnelmia uudella tavalla, mikä on tärkeää tulkitsijalle. Sanat ovat laulajalle kuin savi kuvanveistäjälle – laulaja saa puhaltaa niihin hengen. Saan liikkua ja tulkita uudella tasolla. Jannen tasolla! Kansamme rakastaa tarinoita ja lienee sanomattakin selvää, että niin teen minäkin”, Danny kertoo yhteistyöstä.

Aiheet: