Näin leffaohjaaja Parviainen puhuu nyt ex-vaimostaan Saanasta!

27.06.2012

Elokuva- ja teatteriohjaaja Jussi Parviaisen ja hänen 19-vuotiaan Saana-vaimonsa avioliitto viime elokuussa aloitti juorujournalismin kultakauden. Viihdesivustojen sadat jutut heidän rakkauselämänsä käänteistä tulivat suomalaisille tutuiksi.

Pari on nyt ollut erossa toisistaan koko kevään ja avioliitto on lopullisesti kuopattu.

-En ole itkenyt elämässäni edes kenenkään kuolemaa niin paljon kuin olen itkenyt Saanan ja minun suhteeni loppua. Vaikka siinä oli mitä tahansa vaikeuksia, joista olen puhunut jo aiemmin tarpeeksi, niin en minä osaa luopua rakkaudesta, Jussi Parviainen lausuu.

-Eihän maailmassa ole mitään niin suurta kuin rakastamisen antaminen toiselle, ja nyt kun minulta on viety tuo maailman kaunein asia, niin minä itken, mies jatkaa runollisesti.

Jussi kertoo sivuillaan olevansa huono selviämään eroista. Hän onkin tehnyt jo kaksi elokuvaa päättyneistä suhteistaan. Viimeisin, Yksinteoin kaksi, tuli ensi-iltaan viime syksynä.

Nyt Jussi hukuttaa surunsa uuteen elokuvaprojektiin, jossa on tarkoitus kuvata pienen Anton-pojan huoltajuusdraamaa. Elokuvaa työstetään nimellä Takakontti.

Lisää luettavaa