Naisella pulma: Uskaltaako käärmeen ottaa terraariosta, jos on menkat

18.03.2016

Päivi-niminen Facebookin käyttäjä kyseli FB-ryhmässä sellaisia, että hänen kysymyksensä rukattiin välittömästi joukkoon: erikoisimmat koskaan tehdyt aloitukset.

Päiviä kiinnosti tietää, mahtaako hän uskaltaa ottaa käärmeen terraariosta, kun on naisten päivät päällä. Eli toisin sanoen: käyttäytyykö käärme jotenkin toisin, haistaako se veren, mitä tapahtuu… Luonnollisesti kysymys päätyi Feissarimokiin.

Kunnon vastausta ei keskustelussa kukaan osaa antaa. Eikä sellaista kyllä googlettamallakaan hevin löydy. Kannattaa siis varmuuden vuoksi suojautua, sillä kuten muuan keskustelijoista varoittaa:

Käärmeistä ainoastaan yksi laji on kiinnostunut ihmisestä parittelumielessä. Kyseessä on harvinainen Kieromus perverssimus, jonka luontaiseen käytökseen kuuluvat naisten nuuskuttelut, sekä nettisurffaukset hakusanoilla ”käärmetanssi”, “nainen ja käärme” ja vastaavat. Ihmisillä vastaavaa käytöstä edustavat keski-ikäiset, mahakkaat sinkku-Arskat, kehotamme varomaan molempia lajeja. Etenkin täysikuun aikaan.

Lisää luettavaa