Näitä 4:ää asiaa et Putouksen kulisseista tiennyt!

Rahasampo.

05.02.2018

Ennen muinoin kultaisella 90-luvulla tv-ohjelmat hakivat yleisöä ilmoituksin. Eihän sinne monikaan uskaltautunut, mutta jos uskaltautui, siellä saatettiin tarjota jopa vähän viinaa. Näin porukka oli kivalla päällä ja taputti ja nauroi enemmän – purkkaa ei kuitenkaan kannattanut purra, sillä se näytti lähikuvissa hassulta.

Comon toimittajakin oli joskus Anita Hirvosen Ei itketä lauantaina -ohjelmassa juopottelemassa.

Nykyisin on hieman toisin. Ohjelmista on tullut bisnestä. Enää et tule katsomaan showta noin vaan, vaan maksat siitä kuin mistä tahansa estradiviihteestä. Esimerkiksi Idols-lähetykset Turusta ovat olleet kovaa bisnestä, kun viikko toisensa jälkeen halli täyttyy maksavista ”live-tv-katsojista”.

Tässä Putous-faktaa:

  1. Putouksen ohjelmayleisöksi pääseminenkin maksaa. Liput ovat 22,50 euroa kappale, josta toki alennusta saavat eläkeläiset, varusmiehet ja lapset ja niin edelleen.
  2. Putous on niin suosittu, että kun selaat lippuinfoa huomaat olevasi jo lähes myöhässä. Toistaiseksi esitykset näyttävät olevan loppuun varattuja.
  3. Tiesitkö, että Putouksesta järjestetään myös kenraaliharjoitus. Ja siihenkin myydään lippuja. Niitä näyttäisi vielä tätä kirjoitettaessa olevan vapaina. Kun varsinainen lähetys putkahtaa suorana ruutuihin klo 19, niin kenraali alkaa 15.45. Muuan onnellinen kirjoittaa Putouksen sivuilla näin: ”Putouksessa saa nauraa aina. Parasta. Jo toinen kerta kenraalissa ja huippuu päästä näkee lähetys ennen kuin se tulee livenä telkkarista!”
  4. Putousta ei kuvata missään Pasilan studioilla vaan Helsingissä Herttoniemessä teollisuusalueella, Angel Filmsien hulppeassa hallissa.

Lisää luettavaa