Näitä erittäin harvinaisia seksiseurailmoituksia löytyy Suomesta vain kolme!

07.04.2017

Nainen etsii miestä, mies etsii naista, mies etsii miestä, pari etsii naista… onhan noita ilmoituksia seksinhakurintamalla.

Satoja, tuhansia.

Mutta millaisia ilmoituksia luulet olevan kaikista vähiten, jos lainkaan?

Kyllä. Nainen etsii paria. Niitä on vähiten.

Como tsekkasi mielenkiinnosta suuren suomalaisen seuranhakusaitin ilmoitukset, ja mitä löytyi. Tällaisia ilmoituksia toden totta on olemassa. Palvelusta niitä löytyi tosin hikisesti, vain seitsemän kappaletta.

Tarkempi tarkastelu osoitti, että johan sinne oli jonkun juntin karvaperseen miehen pitänyt mennä laittamaan oma häröilmoituksensa. Muutkin olivat vähän niitä-näitä – nainen saattoi etsiä kahta miestä ryhmäseksiin. Tai nainen etsi seuraa oman miehensä kanssa toisesta naisesta.

Ei. Tyylipuhtaasti sitä, että nainen etsii PARIA, sen me halusimme löytää. Kyllä näitäkin ilmoituksia lopulta löytyi. Kolme kappaletta.

Tässä esimerkkitapaus:

Olen 36. v. 168 / 60 / C 75  kaunis ja tosi seksikäs nainen, siisti, en ota viina, en polta.
Olen terve. luotettava. Voidaan tavata luottamuksella ja salaisesti. Etsin luotettavaa paria, joka haluaa todella pitää hauskaa kauniin naisen seurassa, olette ensimmäistä kertaa liikenteessä, tai kokeillut ja haluatte monipuolistaa. Voin lämmittää (saunan) ja antaa iloa naiselle ja miehelle. Itse olen hoikka ja muodikas.

Lisää luettavaa