Näyttelijä kirjoitti kirjan: Takana 13 kipeää kokemusta

19.04.2013

Näyttelijätär Nia Vardalos on julkaissut kirjan nimeltä Instant Mom. Hän kertoo siinä kipeästä lapsettomuudestaan ja adoption mukanaan tuomasta onnesta ja haasteista.

Kreikkalainen naimakauppa –tähti ei puhunut juuri kenellekään hedelmällisyyshoidoistaan niiden ollessa ajankohtaisia, koska hän häpesi vajavaisuuttaan. Jälkeenpäin tuonhetkiset ajatukset tuntuvat hänestä täysin järjettömiltä. Vardalos kertoo takana olevan kolmetoista epäonnistunutta koeputkihelmöitystä. Lopulta ajatus adoptiosta tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta.

Vuonna 2008 näyttelijätär ja hänen aviomiehensä Ian Gomez esiteltiin 3-vuotiaalle Illaria-tytölle. He rakastuivat häneen ensisilmäyksellä ja byrokratian pyörät lähtivät pyörimään. Lopulta tyttö muutti heille 14 tunnin varoitusajalla. Onnenhuuma vaihtui kuitenkin nopeasti pienimuotoiseen paniikkiin. Tuoreet vanhemmat tajusivat, että heidän kotonaan on vieras lapsi, jonka ruokailutottumuksista tai lohdutuskeinoista he eivät tienneet mitään.

Luonto hoiti kuitenkin tehtävänsä tässäkin tapauksessa. Vardalos muutti tyttärensä kanssa samaan huoneeseen, kunnes tämä oli kotiutunut uuteen asuinpaikkaansa. Samalla hän oppi tuntemaan pikkuneidin läpikotaisesti.

Lisää luettavaa