Nettiraivo repesi: Miehet eivät arvosta ”puhkipantuja” naisia!

Vauva-keskusteluyhteisössä on käynnissä todellinen sotatila. Eilen lisättyyn keskustelunavaukseen on kertynyt sadoittain kommentteja.

Kaikki lähti siitä, kun muuan mies kirjoitti varsin halventavaan sävyyn, etteivät miehet arvosta ”puhkinussittuja” naisia. Toisin sanoen, niitä joilla on paljon seksikokemusta.

”Älä ny AV-mamma tule lässyttää sitä perus miehet on vain peloissaan siitä, että nainen on kokenut jotain isompaa ja parampaa. Mutta kun miehet eivät halua edes, että heidän siskot, tyttäret tai äidit harrastaa seksiä monen miehen kanssa. Miksi? KOSKA MIEHET EI ARVOSTA HELPPOJA NAISIA!”, kuului aloitus.

Kaikki naiset eivät nielaise neitsytolettamaa noin vain:

-Ai, minun mieheni arvosti kokemustani ja sitä, että tiedän, mitä sängyssä tehdään, kommentoi yksi keskusteluun osallistuneista.

-Ei kiinnosta paskaakaan jos se vähentää arvoani jonkun ”miehen” silmissä, mielummin vietän elämäni yksin kun jonkun tuomitsevan, itsestään liikoja luulevan kaksilahkeisen kanssa, muuan moderni neitokainen tykittää takaisin.

-Mutta eikös se todiste mene juuri toisinpäin, että juuri niitä puhkinussittuja arvostetaan kaikkein eniten, koska niin monet ovat halunneet niiden kanssa nussia! esittää yksi naisista.

Muuan osallistujista tietää, että seksiä paljon harrastanut nainen on lottovoitto:

-Mitä enemmän on nussittu, sitä paremmat lihakset. Jokainen orkkeli on pimppajumppaa.

Keskustelu ryöppyää valtoimenaan. Jos kyseessä oli provokaatio, ainakin se on tuottanut hyviä vasta-argumentteja.

Aiheet: