No onhan se! Kerttu on Suomen seksikkäin näyttelijä!

Tiedoksi monille muillekin somepersoonille: vaatteet päälläkin voi olla seksikäs.

Somessa on jo pitkään kuljettu sellaisia polkuja, että esimerkiksi laulajilla ulkomusiikillisuus on pian suuremmassa osassa kuin musiikki itse.

Rajusti sanottu, mutta ainakin se on yhtä suuressa osassa. Miksi muuten Rihanna ei voisi vain pistää vaatteita päälleen tai Cardi B laittaa housuja jalkaansa paljaan persuksensa suojaksi.

Oma lukunsa ovat Instagramin glamourmallit. Ei sellaista kuvaa, missä tissit eivät vyöryisi valtoimenaan kuin Niagara.

Sitten on seksikkäitä ammattinsa osaavia ihmisiä, joiden ei tarvitse riisua, mutta jotka ovat aivan jumalattoman seksikkäitä ihan luonnostaan.

Yksi sellaisista on Salkkarit-näyttelijä Kerttu Rissanen.

Ette usko vai? Laitetaan muutama kuva alapuolelle todisteeksi, niin uskotte.

View this post on Instagram

Kevään kunniaks halusin kokeilla uutta hiusväriä! Jännitti vähän minkälainen tulee tummemmasta tukasta, mut oon ite kyl tosi tyytyväinen että uskalsin kokeilla jotain erilaista😊 . Suuret kiitokset taas @bphairoy , teidän hiuksiin voi aina luottaa! Ja ilokseni voin kertoa, et päätettiin BP Hairin kanssa piristää jonkun päivää ja arpoa kaksi 100e lahjakorttia heidän verkkokauppaan😍 Osallistu arvontaan seuraamalla @bphairoy ja tägäämällä tähän kuvaan kaveri kenen kanssa haluisit tuotteita kokeilla💗 Jos onnetar ei tällä kertaa suosi, no worries, seuraamalla hashtagia #bphair voit myös löytää alekoodeja nettiostoksia varten🥰 . Nyt on kiva lähteä vapun viettoon🥳 (eli tilata Woltista munkkeja kotiin✌🏻) Aurinkoista ja ilon täyteistä vappua!😘 #vappu #bphair #bphairpremiumslavic #uustukka #brunette

A post shared by Kerttu Rissanen (@kerttumatilda) on

 

 

 

View this post on Instagram

💋

A post shared by Kerttu Rissanen (@kerttumatilda) on

 

Aiheet: