Nyt on kinkkinen ongelma – vieras jättää sohvaan ”perseen hajun”

Facebookin vanhempain keskusteluryhmässä on jälleen kerran keskusteltu merkittävistä ongelmista.

Aloittaja on harmitellut jälleen kerran, jouluna, ilmennyttä ongelmaa. Perheen nahkasohvalla istunut tuttavamies jättää jälkeensä ummehtuneen hajun.

-Siis: perseen hajun. Hän ilmeisesti piereskelee joka käänteessä kun silmä välttää. En usko että kuitenkaan sohvallemme suoraan. Mutta haju kierii sitten näissä samettihousuissa, ja aina kun hän on käynyt meillä kylässä, niin sohvassa leijuu sama tunkkainen perseen tuoksu. Mitä tehdä, perheen emäntä kyselee.

-Sano sille suoraan että mitäs jos kävisit suihkussa, pesisit housusi useammin ja tarkistuttaisit että onko sulla laktoosi-intoleranssi kun niin tuhnuttaa. Noin niinku ensimmäiseksi, kysyjää ohjeistetaan.

-Voi olla hivenen vaikea aihe. Eihän sun tarvi siinä sohvalla naamallasi istua, mutta ymmärrän että haisee. Ei muuta kuin peset jollain miedolla pesuaineella aina hänen käytyään. Näin olet varmaan jo tehnytkin, kirjoittaa toinen.

-Istuta se johonkin toiseen tuoliin, jossa on vaikka tyynynalus tai joku liina, niin saat heti pesuun. Kun tiedät tulevan kylään, läjää siihen sohvalle tavaraa, olet vaikka lajittelemassa. Ei kyllä pitemmän päälle toimi, ohjeistaa muuan.

Ehkä viimeisin vinkki räjäyttää potin.

-Ennen kuin ehtii istua, teippaa sen perseeseen wunderbaumi, hajun valitset itse. Siinähän kulkee tuoksukuusi perseessä aikansa.

Aiheet: