OMG, ei voi olla totta: Erika Vikman ja Antti Tuisku kimpassa!

Ohoh!

21.10.2021

Keväällä yhteisen UMK-finaaliesityksen myötä toisiinsa tutustuneet poptähdet Antti Tuisku ja Erika Vikman julkaisevat huomenna uuden kappaleen.

Huonoja ideoita -kappale sai alkunsa, kun kaksikko halusi huvikseen kokeilla mitä syntyisi yhteisessä biisintekosessiossa Janne Rintalan ja Jurekin kanssa. Sessioon lähdettiin paineetta – ja kenties juuri siksi Huonoja ideoita -kappaleen aihio oli valmis kuudessa tunnissa.

”Meillä synkkaa Erikan kanssa törkeän hyvin ja on vaikea uskoa että olemme tunteneet vasta vajaan vuoden. Meillä on tosi samanlainen state of mind omassa tekemisessämme: myös Erikalla on vahva tahtotila, korkea työmoraali ja hän tietää mitä tekee. Yhteinen biisi on luonteva jatkumo tutustumiselle. Oli helppoa luoda yhdessä jotain uutta ja erilaista”, Antti Tuisku sanoo.

Erika puolestaan kertoo seuraavaa:

”Olemme Antin kanssa sielunsisaruksia, joita yhdistävät villiys, pilke silmäkulmassa ja rajojen rikkominen. On myös suuri kunnia päästä tekemään töitä lapsuuteni idolin kanssa.”

Antti ja Erika haluaisivat kappaleensa olevan “jokaikisen karaokebaarin suosituin laulu”. Artistit tahtovat olla ilon lähettiläitä ja toivovat biisin saavan ihmiset bailaamaan estotta, sillä “välillä on hyvä elää ja kuunnella huonojakin ideoita”.

Lisää luettavaa